Torsdags tankar

image464Var i skolan idag efter att ha varit hemma i två dagar, inget kul alls där idag kan jag säga.  Ska snart in till stan igen och spela fiol. Ska ha lektion och spela i synfoniorkestern, har grymt ont i huvet så det är inget jag ser fram imor just nu. I september har jag spelat fiol i 10 år, jag insåg det för ett tag sen. 10 år, 3/4 av mitt liv. För att ha levt i snart 15 är det väldigt längre. Jag undrar vem jag hade varit om jag inte börjat spela då när jag var 5, visst finns det annat i livet än fiolen, men det har ju ändå gett väldigt mycket..
Spelar du något instrument? :)

Dagens bild

image462
Har varit hemma och sjuk hela dagen. Inget kul att skriva.
Ha en bra kväll!
Kram ♥

Fredag igen

Det har varit dåligt med bloggande denna veckn men har tyvär inte hunnit, det har varit jättemycket i skolan och andra grejor efter. Det är sjukt hur veckorna flyger fram. Det var nyss fredag liksom. Fattar inte var allt tar vägen. I helgen blir det lite shopping, sova över med en kompis och konsert med endemble 1600 på söndag i kyrkan.
Ska vara hemma ikväll och göra smycken på beställning och passa syster. Någon som vet om det kommer något bra på tv ikväll om man inte vill sitta och somna till Let's dance?

Ha en bra helg!

Detta är bara inte sannt! :'(

image459

Jag vaknade imorse och satte på radion precis när de pratade på rix morgon zoo om Heath Ledgers död. Fan det är sjukt hemskt. Han har gjort underbara filmer och han är bara så jävla söt! Han blev bara 28 år. Det är rent ut sagt bara för jävligt! :(


Sweet saterday

Idag var vi ute på en långrunda med James och sen har jag bara sett på tv och tagit det lugnt. Har inga som hällst planer över helgen för en gångs skull. Förutom dansen då imorgon kväll. Vi får väll se vad denna helgen kan ge.
Nu ska jag fixa med Emmas design. Här är en bild från förra lördagen som jag tog på vägen hem från M.
Ha en bra helg!
image453

Friday, I'm in love

Detta är Englands bidrag till junior eurovision song contest år 2003. Det är en sjukt underbar låt. Den får en att vilja gråta. Och med tanke på att Tom Marley bara var 10 år då är jag sjukt inponerad. Googlade han och hittade hans hemsida där det visade sig att han var född 93 och halft svensk, kan det bara bli bättre? haha
I alla fall, underbar låt. I love ♥

You made my day

Tillslut gick det, hade hur mycket problem med designen, men tillslut lyckades jag :D Vad tycker du?
image452
Fast bilden och registert hamnar fortfarande underst, trots att jag återställt alla kodmallar. Jag får ryck.
Tack
Hanna för hjälpen! :)

Jag behöver hjälp !

Jag är så trött på min design. Men jag har svårt att göra en ny.
Jag behöver hjälp.
Hur gör man så att bilden man har som design blir bredare och går över hela övre kanten som tex i den här bloggen och inte bara över en liten del som i min. Och hur får man texten som beskriver en själv att hamna under sin bild till vänster?

Förövrigt behöver jag insperation till bilder till den nya designen. Vad tror du skulle passa min blogg?
Detta är gammla designer jag haft samt den jag har nu, och de känns bara så dassiga.
OCH av någon anledning har min bild i spalten till vänster hamnat längst ner på sidan, hur har det blivit så?


Dagens outfit, Tisdag


♥ Top - Valentin
Shorts - Gina Tricot
Svarta tights - ?
Brun sjal - Åhlens
Svart jacka - Vero Moda
Mössa - Lindex

Jag måste erkänna att jag fallit som en i mängden - jag andvänder svart jacka. haha. Mössan köpte jag förra veckan - I'm in love. 30:- på lindex och jag vill aldrig ta av den x)

Hårfärger

image441Jag är nog en av de få människor som aldrig någonsin färgat håret. Men nu har jag börjat bli rikrigt trött på min hårfärg och hittade denna gammla bilden på Mary Kate Olsen (till höger på bilden) i nån gammal tidning och föll för färgen dirket. Inte för mörkt, inte för blont häller och eftersom MK har typ lika mörka öhonbryn skulle det nog inte se allt för konstigt ut.!?
Vad kan man säga att detta är för färger,
kanske kastanj med blonda slingor.. ?
eller vad tycker du?









Detta är förövrigt den hårfärg jag har nu..


Dagens bild

image440

Hello Måndag,

Underbaraste Snook

Jag tröttnar verkligen aldrig på denna låten. Den är underbar. Älskar texten, melodin, Snook, musiken - ja allt. Har lyssnat på denna låten nu sen i sommras någon gång och jag blir verkligen aldrig trött på den. Lätt förra årets bästa låt enligt mig!

Living up your monday, cast away until sunday

Hej igen kära bloggare.
Detta är det trjede inlägget idag, det var ett tag sen jag skrev mer än två gånger på en dag
Imorse hittade jag tillslut ett yhougurt paket längst in i kylen så fick i mig lite frukost till slut tack och lov. Sen vid 12 tiden bar det av in till Helsingborg där jag o nårra kompisar spelade laserdome (säger man spelar, eller typ körde? haha jag vet inte.)Hade råkat ta på mig helt fel skor, upptäkte på bussen in att hade tagigt de 8 cm högklackade skorna, kanske inte de bästa men mina fötter överlevde. men gud vad de ömmar nu efteråt xD
Sen gick vi till Ebbas café, ett supermysigt 50-tals café på kullagatan i Helsingborg. det kan jag verkligen rekomendera för er som bor här i trakerna om ni inte varit där :)

är det någon som vet om det kommer någon bra film eller något bra program på TV ikväll. har vänt tillbaka nu på dyget, gick upp halv 7 idag så jag kommer nog somna tidigt. Så orkar inget annat än att se på TV ikväll, något bra att se? :)

Ha en bra kväll
Kram

vad har jag gjort världen?

nää nu e jag trött på det här. jag är sjukt trött, men kan inte sova. jag är sjukt hungrig men vi har typ ingen mat hemma. Min näsa har helt plötsligt börjat rinna som niagarafallen, och jag hittar inget papper. Bättre blir det inte av att datorn laggar. Nu går jag.

Morgontrött

Klockan är 08.23 och jag är vaken, fullt påklädd och sminkad, och det är lov. Så här tidigt har jag inte varit uppe på ett lov sen jag vet inte när. Ska inte ta bussen in till stan för än vid 12, så nu har jag mer än 3 timmar på mig att göra ingenting, vad gör man då? Jo man slänge sig in i bloggvärlden.
Jag har bestämt mig att i år ska bli annorlunda. jag ska va ärlig och inte fega ut ur allting hela tiden. Denna veckan (vecka 2) ska också bli nyttigvecka. Allt börjar idag.
Ha en bra måndag!

Kram

Dagens heting

(Bild från tv4.se)

image439
Jag längtar tills lost börjar igen
och tillskillnad från alla de andra strandsattna på lost ön verkar Huelys vikt bara gå upp i stället för ner,
jag tycker synd om han,
jag tycke han var ursöt i kavaj , var bara tvungen att blogga denna :D

RSS 2.0