Go Tyra!! =)



Låter filmen tala för sig själv.

Dagens konsert outfit

image161

Hej Hej.
Idag har jag spelat konsert med Ängelholms synfoniorkester. Det gick jättebra förutom att jag slog min ståke i miktofonen hela tiden så inspelningen kommer nog låta lite konstigt.. xD
Klädslen skulle vara sommrig och ändå fin-klätt.
Så idag har jag på mig;
Gul skjorta från H&M
Grönt bas linne från Lindex
Mörka jeans utan nått märke.
Klocka, second hand

Bio ikväll

image159
Ska gå och se Pirates of the Caraibbean 3 ikväll, vid världens ände.
Ska se den med två kompisar och det kommer bli rikrigt kul.
Ha en bra lördag ,
Kram

Inte jag, inte kär


Jag är i tidningen ;)

Haha blev smått chokad i morse när massor av personer i skolan kom och sa att jag var i tidningen. Fick kolla upp det o där va jag, i HD ;) AS ful bild, så jag visar den inte stort. Men annars va det kul att de valde mig, för det va bara jag på bild :) Räkna med att den klistras upp på väggen tillsammans med allt annat sånt .
Detta var artiklen:


ÄNGELHOLM. På onsdagen fortsatte festivalen med den första av tre lunchkonserter i Stadsbibliotekets hörsal.
Ett 20-tal åhörare hade bänkat sig för att lyssna på de unga förmågorna, men eftersom dörren ut till restaurangen stod öppen var publiken betydligt större än så.

På grund av att några av musikerna var med i skolornas idrottsdag stympades programmet en aning. Gitarrkvartetten i John Fogertys "Bad moon rising" blev en trio, och dragspelsinslaget "Huggkubben" försvann helt.
Publiken fick sig ändå ett och annat till livs under den halvtimmeslånga konserten. Violinisten Beatrice Bolmgren framförde Seitz Konsert nr. 5, sats 1 till pianoackompanjemang av blockflöjtsläraren (!) Eva Svensson, och pianisten Lydia Säll spelade fyrhändigt tillsammans med Catharina Tufvesson i Harold Arlens "Over the rainbow".
Björn Ulvaeus och Benny Anderssons "I know him so well" ur "Chess" framfördes på piano av Charlotte Stenman, Pauline Larsson spelade Telemanns Sonat i F dur sats 1 på blockflöjt, pianisten Marika Appelholm bjöd på en bourrée, en fransk allmogedans, och Fanny Persson spelade Åse Söderqvist Sperlings lilla stycke "Spöken" på piano. Sedan var det slut.

Lunchkonserterna fortsätter i hörsalen både torsdag och fredag klockan 12.
På lördag tar Musikskolan paus för att lämna plats för Jazzfestivalen, men på söndag är det dags för den stora finalen. Där är nästan alla orkestrar, körer och solister igång på Tingstorget och i hörsalen mellan klockan 11 och 16.
Konferencier denna dag är radiomannen Bengt Grafström, som även medverkar i Jazzfestivalen under lördagen.


Julafton..


Spam?

Varje gång jag skickar en komentar till någon kommer det upp en text att min komentar misstänks vara spam och jag måste fylla i en kod, VARJE GÅNG. Jätter irriterande! Är det så för alla eller är det bara för mig? :S

Djungelpolitik



okej, kanske inte världens roligaste i början, men jag diggar hans sång ;)

Dålig dag

Weard hur en dag som varigt helt ok bra bli så jävla misslyckad.
Vill ha en sån rikrigt depp låt, men hittar ingen bra.
Lyssnar nu istället på how to save a life, älskar den låten!!=)




Nu har jag nog hittat den

Va på stan igår och kollade efter en klänning till sommaravslutingen, hittade en underbart fin tubklänning på Vero Moda men när jag provade den så satt den inte alls bra.
Men sen så hittade jag en vit klänning på Åhlens för 250:- som var helt underbar. Jag kan inte hitta en bild på den någonstanns och jag kommer inte igåg vad det var för märke men jag tror att det var att. (om någon har en webb adress till det märket skulle jag va glad om du länka det )
 Hittade dock en bild på Åhlens hemsida som påmånde mycket om klänningen fast att den jag hittade hade bordererat i blått och rött på kanten i urrigningen och kortare armar.
image156




Da vinci koden

Kom över playstation spelet till Da Vinci koden igår sjukt billigt. Under 50 lappen kan jag säga .image154
Och idag var den stora test dagen och ärligt så verkade det ganska kul, det är ganska mycket snack och historia men det är ju en bra spel-idé och så, men jag kom inte till längre än att man skulle dra upp ett fönster på toaletten och sen så fastnade jag där. Det är nog en STOR fördel att ha läst boken för annars hade jag nog inte fattat ett skit.

Men nu undrar jag om det är någon av er kära bloggare där ute som har spelat detta någon gång och vet hur man ska få upp fönstret (det är typ andra uppgiften man ska göra xD) Kanske någon mer av alla tjejer där ute som också spelar lite playstation ibland på kul ? :p haha.


Fredag ^^

Solen verkar stanna på himmelen idag efter allt regn igår, SKÖNT.
Idag ska jag göra något, tänker inte stanna hemma och slö idag, jag KVÄVS.
Pappa tycker jag ska spela fiol på stan idag, kanske ska göra det.. Men vet inte om jag pallar. Det hade vatt kul och få lite pengar så man kan kolla in lite kläder till skolavslutningen.. När jag spelar brukar jag få ca 200:- för 30-40 min. Det är riktigt bra, typ 300:- i timmen, men man orkar nästan aldrig mer än 40 min..
Och om jag då spelar imorn med så har jag runt 500:- att göra av med i helgen.. Ush jag tror jag ska göra det. :p

Skolavslutning :S

Oj herregud, det är 20 dagar kvar till skolavslutingen och jag kom just på att jag har ingenting att ta på mig. Så nu är jag på jakt efter en sommrig outfit, en klänning eller en fin tunika. Jag har panik. Kollade runt lite på H&M's hesmida och försökte hitta något men hittade inte något som känndes sommaravslutning.. Men denna tunikan var utsöt, kanske ska åka och kolla på den i helgen..  Och den här klänningen från Gina Tricot är ursöt, men precis ALLA har en sån, minst 3 st i skolan varje dag kommer i en sån klänning o då är det inte kul och ha en sån..
Vill ju ha något som man kan köpa från butik och inte beställa hem från internett för det är så svårt med storlekarna. Hittar du något fint får du gärna tipsa mig.
Sammlade trots allt ihop några godbitar, älskar klänningen men tror inte att jag kommer beställa den.
image153
Klänning från topshop, Väska från ellos,  Rosa linne från H&M,
jordgubbshalsband från asos, vita pumps från Din Sko,
 Vita shorts från H&M och Halsband från asos.

21,00 PÅ TV4. MISSA INTE !

image150

Jag får verkligen aldrig nog. Läste att de har planerat ett slut, att slutet kommer i säsong 5. jag kommer nog ha tålamod hela vägen fram. Frågan är hur många som har det. För det är ju ca lika många avsnitt till som der redan har visats. Hörde på säsong 2 dvd'n att endel tror att i sista avsnittet kommer en räddningspatrull komma och då är Vincent (hunden) den enda som sitter på stranden med alla de andras gravar bkom sig. Tyckte den teorin var lite kul. En annan teori är ju att de redan dog i flygplanskrashen, att de kanske är i någon slags himmel/helvete. att de alla måste försonas med sitt förflutan för att kunna gå vidare, att det var därför Boone, Shanon, Eko och alla andra dött.. Men själv hejjar jag på Desmonds fru, i ista avsinttet i säsong 2 var hon ju på jakt efter ön då de hittade magnetfältet. och nu har hon nog skickat någon till ön med tanka på förra avsnittet. Hoppas på att hon är räddningen.. Eller kanske så slutar det med att någon helt oväntar kommer förbi av en slump och hittar ön och alla passargerna från fligh 815 och tar med dem hem.. Hehe, som ni hör kan jag hålla på i evigheter och snacka lost.. Men nu ska jag sluta. :p

Onsdag ´-

Onsdag igen, det är sjukt så fort tiden går. har vatt i skolan idag, skrev ett fördjupningsarbete inom SO om Carl Von Linné. Alltså tråkigare gubbe får man leta efter. Det han gjorde va ju bra men alltså hur kul kan det egentligen vara att åka runt och kolla på blommor och ge dem latinska namn. Jag skulle tatt självmord.
I alla fall, hade syslöjd hela eftermiddagen och började sy på en väska i brist på annat att göra för det är bara två gånger kvar. Den bli creme-vit och med ett stort rött hjärta på xD Tänker nog aldrig andvända den, kanske ska ge den till lillasyster eller något sen..
efter det var det fiol lektion, kul som vanligt. Det gick faktiskt ovanligt bra idag, har kommit in i ett hyffsat bra flyt nu -så gott som ingen övning hemma och med oroväckande bra resltat på lektionerna.. Det borde inte funka, men faktiskt så gör det det. I alla fall just nu..
LOV nu i några extra dagar! Såå skönt! ska ta tid nu och sova ut ordentiligt , det har jag inte gjort på hur länge som hällst.

Dagens...
Bästa: Fiollektionen
Sämsta: Vädret
Gottie: Chokladet jag köpte..
Nyttiga: att chokladet var mörkt
Pinsamma: Isabelle
Sorg: Michibelle på semster. :(

Ha en bra helg!

Hur söt får man lov att bli

image152
Sitter här och lyssnar till soundtracket till hennes senaste film Music and Lyrics , (The way back into love) såg den filmen för ett tag sen och den va så där, men Drew Barrymore är verkligen underbar =)

Längtar verkligen.

image151
Min sommar är bokad. Den sista delen i Harry Potter serien släpps i Juni och jag SKA läsa den, hur lång tid det än tar med engelskan så SKA jag göra det. Är verkligen fast vid böckerna, när man väl börjat läsa en bok kan man inte sluta. Det bir som en sjukdom. HarryPotter-feber, och jag tror inte jag är den enda som har väckt upp med det, det är som om det sitter i ryggen xD  Så förhoppningar på denna boken.. Jo, Ron och Hermione, HALLÅ kan dem inte bara ta och säga vad de känner. allt bråk blir ju alldrig till nått bra,  och Voldemort bara måste ju möta Harry tillslut. Jag hoppas verkligen inte att Harry dör och att han inte hoppar av skolan. men men, nog tjatat om den HarryPotter-frebrig. Jag LÄNGTAR!

You're my everything

Friday igen, gud vad tiden går fort, det är bara ca 3 veckor till sommarlovet, jag kan inte fatta det. 
Men men, solen har tittat fram lite idag och jag e rikrigt glad idag, trött , men glad :)  Kanske är det jag som blir kär denna gången.. (v)
Ikväll ska vi ha myskväll hemma och äta pizza, och se på film.
Tror vi ska se You, Me and Dunree, men vet inte rikrigt.  Någon som har sett den? Är den bra?

Jag har blvigt helt blint förslat idag i denna låten med Michael Bublé. Han sjunger så undebart härligt i denna låten och man blur GLAD =) Fast videon var lite konstig, den har ju inte så mycket att göra med låten tycker jag.  Men ändå, man blir kr när man hör denna låten.


You're a falling star, You're the get away car.
You're the line in the sand when I go too far.
You're the swimming pool, on an August day.
And You're the perfect thing to see.

And you play your card, but it's kinda cute.
Ah, When you smile at me you know exactly what you do.
Baby don't pretend, that you don't know it's true.
Cause you can see it when I look at you.


refräng:

And in this crazy life, and through these crazy times
It's you, it's you, You make me sing.
You're every line, you're every word, you're everything.

You're a carousel, you're a wishing well,
And you light me up, when you ring my bell.
You're a mystery, you're from outer space,
You're every minute of my everyday.

And I can't believe, uh that I'm your man,
And I get to kiss you baby just because I can.
Whatever comes our way, ah we'll see it through,
And you know that's what our love can do.


refräng


So, La, La, La, La, La, La, La
So, La, La, La, La, La, La, La


And in this crazy life, and through these crazy times
It's you, it's you, You make me sing.
You're every line, you're every word, you're everything.
You're every song, and I sing along.
Cause you're my everything.
yeah, yeah


So, La, La, La, La, La, La, La
So, La, La, La, La, La, La, La
image148


Syslöjdsresultat..

Har haft syslöjd idag och passade på att göra om en klänning som jag innan tyckte va för lång till en kortare
klänning och så här blev det (den blev lite kortare än jag tänkte..) Och av den biten som jag klippte av från "kjolen" gjorde jag en sjal som blev ungeför 3-4 m lång , sicksackade bara kanten och så hade jag den.
Klänningen är från Åhlens och är förra årets skolavslutnings outfit. Har i stort sätt bara andvänt den 1 gång och tänkte ändra på det nu.    (jag vet att bilderna är jättesuddiga men du får leva med det)
Före:
Efter:
 

Mobiltelefoner . ^o^

Tänker så fort jag kan köpa mig en ny mobiltelefon men kan inte bestämma mig vilken telefon jag ska köpa, Har länge tänkt köpa Nokia 7360 , men har nog ångrat mig. Den verkar vara alldedes för lite minne på den och jag har läst på flera stället att det har vait mycket problem med den.
Men kan inte släppa nokias L'mour serie helt och har nu fallit för Nokia 7373. Den är ungefär 1000 kr dyrare än den andra men har mycket mer funktioner!
Så nu undrar jag om någon har advänt denna mobilen och kan berätta hur den är,
är den värd att köpa?
Annars är jag öppen för förslag på snygga och andvändbara mobiltelefoner som kostar runt 2000 :-.  Vill att det ska finnas mefapixelkamera, bluetooth, radio och utrymme för mp3-filer.






Hjälp!

Undrar om någon kan berätta hur man får en film
från tex
youtube att komma direkt in i inlägget som man bloggar. Help, please ?! =)

image139

Haha, denna var bra =)

pepsi vs coca cola

RSS 2.0