Fotat regnet

Som sagt fick jag för mig att dra fram kameran precis när det regnade innan,
detta är nog första gången jag lägger ut mina bilder utan att ändra färgskalan till sepia, men det gjorde sig inte fint på de här bilderna. Men men, vad tycker du?

image349
image350
image351image352image353image354

Timbaland ft One republic - Apolegize


Åh jag tycker denna låten är så sjukt underbar, helt klart en av de bästa låtarna Timbaland någonsin kommit med, jag får verkligen aldrig nog, kan ju säga att Timbalands skiva är nästan sönderspelad här nu som jag lyssnar på den ♥

Ush

image348

Idag är det matte som gäller nu på förmiddagen, ush hatar det verkligen. Har över halva grundkursen, diagnosen och några läxor och göra.. Hoppas du får hitta på något roligare :P
Ha en bra lördag,

Dagens bild

image347
Förlår för bristen på uppdateringar, men det är så himmla mycket annat som händer har nu.

Tycker denna bilden blev bra, både lite så där konstig och annorlunda som jag brukar försöka få mina bilder, men samltifigt enkel och tråkig.. Vad tycker du?

Klock-berklock


Hittade denna berlocken i form av en klocka när jag var ute på internet och letade pärlor. Den kostar 110:- hos pearlshop.se och jag tycker den är ursöt. Funderar på att köpa den och sätta in den i ett av mina halsband. Kul med något annorlunda än bara pärlor, har skattar lite nya hängen i veckan och ska sätta mig ner i helgen och göra nåtgot halsband, kanske bloggar om det på måndag. :)

Måndag

Har haft bild idag, ush jag gillar verkligen inte att rita något bestämt, idag ritade jag en barnboksbild och det blev askungen på bal, haha de blev ju så där kan jag säga..haha.
Ikväll är det House, åh jag bara älskar det! På ett sätt skulle man ha honom som dokter, men ändå inte, han kanske inte är den som tar hänsyn till ens kännslor på det bästa sättet xD Om du inte har sett House innan så rekomenderar jag verkligen det! Det är ingen fökjetäng så man kan i stort sätt börja se det när som hällst tycker jag. Så nu vet du vad jag gör klockan 9 ikväll :p


Har kollat runt lite på kläder och har hittat denna ursöta koftan från H&M, :)



image304

























h

Ute och fotat hösten








Här är några av bilderna jag tog igår när vi gick hem till emma och hälsade på hennes kattungar (en av dem är på den första bilden)
Det känns som om alla mina bilder blir likadana, letar efter ny insperasion, men hittar inte den rikrigt. Ska ut nästa vecka och fota mer, och inte bara mina fötter, skyltar och himmelen, utan något nytt. Får se sen hur det blir.

Ha en bra söndag! :)

Jackor

image321
Erkänn att det ändå ska bli ganska skönt att vira in sig i tjocka halsdukar och mysiga jackor,
Jag hat tre krav på en jacka, den ska vara snygg, varm och INTE SVART, allas jackor är svarta, jag tycker det är så tråkigt, jag har nog aldrig haft en svart jacka och tänker inte ha det häller. Precis alla har det.
Men det är svart att hitta jackor som inte är svarta, gråa eller gröna. Men här är ändå mina favoriter, Jag älskar den gula kappan väldigt mycket, men frågan är om den är så varm, annars gillar jag också den gröna kappan från ellos.
Vilken är din favorit?

C'est nule

image320
Åh vad jag är seg idag, har haft franska idag, sucks som in i helvete.. (så skäll inte på mig ifall jag stavat rubriken fel, för de känner jag på mig att jag gjort xD) annars har i stort sätt bara fått gjort nått i skolan, vill bara hem och sova under mitt  täcke. Så skönt med helgen.. Ska nog va med nårra kompisar, annars inga stora planer.
Vad ska du hitta på?


åh jag bara älskar

Dannys nya låt, håller på att lyssna sönder den nu medan jag sitter här och skriver SO, så styrs Sverige, segt värre, håller mig uppe med denna låten.



Söndag

Dagens bild:
image319




Jag har tråkigt. Ska slå p Tv:n och se om der är något på E! det går nästan alltid något bra där xD
Föresten så var det projekt runway-finalen i onsdags, tyckte faktiskt att Uli skulle vinna, men Jeffery var väll bra han med, blev överlycklig över att Laura inte van som jag trodde. Tyckte du rätt person van?

I wanna touch the sky




Jag ber om ursäkt för ännu en dålig blogg vecka, men som sagt så är denna datorn här så seg.
Här är lite bilder på himmelen jag tagit under Augusti, har gjort om dem till Sepia i HP foto zone plus och ändat ljusstyrkan till -12% och konstrasten till +100%. Så brukar jag göra med de flesta bilder, det är då skärpan ser bäst ut och bilden brukar bli som finast.

It don't make any different to me what thw world things aboute us baby

Detta är en av favoritlåtarna just nu, bara älskar den rakt av. Lyssna och njut

RSS 2.0