T som i Tisdag

Hej. Tänkte bara skriva ett kort inlägg innan jag sticker från skolan idag. Har percis haft engelska och sitter och väntar på att pappa ska hämta upp mig. Sen ska vi sticka och handla och sen ska jag hem och plugga franska. Je vodrias ne l'cole pas. haha jag vet inte om det var rätt. orden är bara en enda röra för mig, men jag ska kämpa för att höja mig till VG.
Imorgon är det valborg, ska grilla med några kompisar.
Ha en underbar dag, bloggare och alla ni andra.
Kram ♥

Vårkänslor

Solen skiner och man blir glad glad glad. Det får en att önska att man också hade någon.
I alla fall så har jag lyssnat väldigt mycket på Colbie Callait's skiva; CoCo.
Den är jättemysig, och alla rellativt lugna kärlekslåtarna får en att njuta av solen ännu mer. Den passar verkligen nu i vår.
Här är en av de bästa låtarna från skivan, Realize.
Lyssna och njut.

Litte bit of sushine



Tisdag:

♥ Vit tunika - Gina Tricot
♥ Shorts - ? (Lånade)
♥ Leggins - Gina Tricot
♥ Kofta - Åhlens
♥ Sjal - Köpt på gula marknaden i Prag
♥ Skor - Zara (också köpta i Prag)
♥ Armband med bruna stenar - Gjort själv
♥Klocka - Loppis
♥ Halsband - Gjort själv

(observera att datumen på bilderna inte stämmer btw.)

Idag blev jag helt chockad när jag upptäckte att jag faktiskt hade tid över på morgonen, mycket tid över. Det händer annars aldrig. Så lägger ut en dagens outfit för en gångs skull :)
Hoppas på att det blir lika varmt idag som igår, uppemot 15-16 grader. Riktigt shortsväder, får se sen om thightsen kanske åker av i efrtermiddag idag igen.
Jag älskar verkligen våren!

19e April

image464
Det finns verkligen inget bättre just nu än när solen skiner. Jag älskar det! Har precis stått och övat in massa Irländska folkmusiklåtar på fiolen som vi ska kunna till festivalveckan så vi ska ha en konsert mer de låtarna. Endel är jätteroliga men endel vill man bara riva isönder. Jag har verkligen inte tålamodet att öva in en låt om och om igen. Ännu värre blir det när jag inte rikrigt kommer ihåg melodin.. Men jag börjar bli bättre på att öva själv hemma, innan gick det inte alls.
Senare idag blir det myskväll med en kompis och imorn ska jag dansa tidigt. Sen ska jag nog bara ta det lugnt, läsa ut min engelska bok och se alla mina inspelade TV program som jag aldrig hann se i veckan.

Ha en bra helg! :)
Kram <3

Söndag

image500
Har haft problem med att logga in hela dagen, det funkade inte för än nu, är det bara jag som haft det?
I alla fall så är bilden från igår då jag fotade min syster, endel bilder blev rikrigt bra.
Nu ska jag strax iväg och dansa så hinner inte skriva nått mer.
Kramar - Med söndagsprägel

Lördag


♥ Jeans - Lee (kill-modell)
♥ Vit tunika - Gina Tricot
♥ Kofta - My Ware
♥ Sjal - Köpt i Prag
♥ Väska - New Bags (även köpt i Prag)

Fixade naglarna här hemma igår. Andvände en fransk manikyr jag köpte på båten hem från Prag. Det blir sådär eftersom jag fortfarande inte har fått rikgtigt klämm på det. Sjalen köpte jag i en turistbtik inne i prag, men köpte två liknande till på Gula marknaden. Jag måte säga att jag har blivit kär i denna röda. Jag har den till allt x)

Solen tittade fram tillsisst idag och vi var ute nästan hela eftermiddan i tädgården och plockade sten (dock inte i dessa kläderna) Det är ett evighetsarbete. Ikväll ska vi ha filmmaraton och ta det lugnt.
Nu ska jag gå och se om chokladpuddingen har stelnat, längtar! haha
Ha en bra kväll!
Kram ♥


Godmorgon,

image496Helg igen. Gud alltså. Det var meningen att vi skulle börja rensa vär så kallade trädgård på sten idag så att vi snart kan börja odla gräsmatta snart men eftersom det regnat hela natten och morgonen går det inte. Jag hade ju önskat att det var lika varmt som igår. Man blir verkligen så glad och pigg när solen kommer!
Har ändrat lite i min design idag. Det känndes som om jag behövde det. Har också hjälpt Emma med sin igårkväll.

Bilden är ifrån i Torsdags. Var ute i skogen med vovvis och tog några rikrigt bra bilder.  Våren har kommit hit nu, det är så underbart!n:)

Så nu får jag väll se vad som händer idag,
kanske skriver lite mer senare. Vi får se.
Ha en bra helg! :D
Kram <3

Onsdag hela veckan

Mitt huvud e helt tomt på ideer. Jag är så sjukt trött. I'm a bad blogger, I know.
Prag var underbart! Jag hade 'the time of my life' där. Var där med helt underbar människor i en helt underbar stad. Gud jag vill tillbaka. Här hemma är alla så negatvia, dömmande och fulla av skitsnack. Jag har blivit så trött på folk sen jag kom tillbaka.  image495Imorn har vi operation dagsverke och jag ska med mamma på ett äldreboende hela dagen. Jag orkar inte klaga, man får göra det bästa av situationen helt enkelt. Det är det enda jag tänkt hela veckan. När alla andra e negativa måste ju åtminstone någon hålla ljuset uppe - och det blir nästan alltid jag.
Nu vill jag ha sommarlov!
Men i väntan på det
Kram ♥






RSS 2.0