Tisdag

Idag har jag varit lite i Helsingborg och fick ett halsband av mamma, det hade kostat 129:- på glitter och nu på rean kostade det bara 32,50:- ett rikrigt fynd :)
Har lite tråkigt så jag lägger ut en dagens oufit för en gångs skull, känner mig riktigt slapp idag.


♥ Svrt tunika - Gina Tricot
♥ Svarta byxor - Vero Moda
♥ Kofta - Vila
♥ Halsband - Glitter

Hörstlov :)

image373
image374image375

Här är några av bilderna jag tog ute innan på vår promenad med vovvis. Det är så vackert ute nu med alla höstfärger, ögonen får aldrig nog.  Nu ska jag skriva en filmanalys på bröderna ljonhjärta, segt värre att inte kunna vara ledig hela lovet.
Ha ett bra lov!

Gömda

image372
Har preis lyssnat klart på Gömda , skriven av Liza Marklund.

Det är en sann histoira som handlar om Maria Eriksson bor i en mellansvensk stad och arbetar på bank när hon möter mannen med de svarta ögonen. Hon blir oerhört förälskad, förlovar sig och föder deras dotter Emma.
Men förhållandet spårar ur. Mannen blir alltmer våldsam. Han hotar, slår och våldtar. När Mia träffar en annan man och gifter sig blir det ännu värre. Familjen hamnar i en mardröm av misshandel, terror och mordförsök.
Myndigheterna står handfallna. Till slut tvingar man Mia och hennes familj att gå under jorden. Men mannen som förföljer Mia ger inte upp. Han letar efter dem, och han hittar dem. Till slut finns bara en utväg: familjen måste lämna Sverige.
(http://www.barnboken.nu/cgi/kort/9789164201393.shtml)

Jag tycker boken var sjukt bra, en av de bästa jag någonsin läst/lyssnat på, den var sjukt hemsk, jag kännde verkligen hur plågad familjen i boken kännde sig, och jag kan inte förstå att det verligen händer sådant i Sverige, liksom runt omkring oss, vem som hällst. Den är skriven på ett underbart sätt som inte kan få en att slita sig från boken, jag rekomenderar den verkligen, en underbart bra och hemsk bok! Högsta betyg på den!

Söndag igen



Det är sjukt så fort dagarna går, idag är det den 21 oktobker, Hallå! Det var ju precis augusti! Svin kallt är det ute i alla fall, ush jag hatar kylan, jag hatar att behöva va insvept i stora och obekväma jackor, att knappt kunna gå i tights eller tunna byxor utan att frysa benen av mig! Nej jag vill ha vår, NU.

Planerna för idag är att göra färdigt min engelska och ikväll ska jag dansa. ska bli jättekul, men upptäckte i morse att nästan hela den nya dansen är borta från mitt huvud redan, och det känns inte så vidare bra i tanke på hur duktiga alla andra är i vår grupp på att komma ihåg danserna x) Men men, I'll give my best.

Vad har du för planer för idag?
Kram

Boktips?

Kom på nu i veckan att jag har i stort sätt inte läst en bok sen i sommras, så idag tänkte jag ha en sån mys dag och bara ta det lugnt, och då kan det passa med en rikrigt bra bok. men jag har ingen så nu vill jag höra, vilka böcker har ni att rekomendera? Jag brukar kunna läsa det mesta, gillar bl, böcker av Camilla Läckberg, Stephen King, Da Vinci koden-liknande böcker, men också vanliga ungdoms böcker som I taket lyser stjärnorna och Harry Potter mm.

Vilken är din favoritbok? Skiv gärna titel, författare och vad för slags bok det är (deckare, roman, skräck, etc)

en så fullt ointressant rubrik som: Fredag

Känner att jag borde göra nått bra i bloggen nu, lägga ut dagens outfit eller göra ett kollage. Men orkar bara inte nu. Mitt liv är så jävla upp och ner just nu och jag hinner bara aldrig sitta ner vid datorn och ta mig ordentlig tid till bloggen som jag kunde i 7an och i sommras. Så n får bara ha tålamod med mig, jag ska försöka bli bättre :)
Här är en bild från förra helgen, hoppas det blir lika bra väder denna
151167-371

En liten tanke

image370
I min gräsmatta finns det en skorsten, under den finns ett litet hus och där bor det en liten trollfamilj.

haha idag känner jag bara för att vara lite oseriös xD
Bilden är ifrån i lördags och är typ en skorsten som finns ovanför en jordkällare i vår trädgård, jag tyckte om bilden, den ser lite overklig ut på nått sätt, "skorstenen" (eller vad det nu är) passar liksom inte in..

Söndag

Åh vad jag är trött idag. Skulle hällst bara vilja lägga mig under täcket igen och stanna där tills jul eller nått. Denna veckan har verkligen vatt skit, det är så himmla skönt att den snart e över,
Så idag ska jag plugga igen allt som jag skippade igår och sen i eftermiddag ska jag dansa :D
Vad ska du göra idag?

Kram

2007-10-07 @ 11:16:40 Permalink Mellan himmel och jord Kommentarer (1) Trackbacks ()


Märks det att jag har tråkigt?



1. ett gammalt foto på dig själv - haha xD
2. ett nytt foto på dig själv
3. en vän du saknar
- Emma
4. en tid du längtar tillbaka till - när man va liten
5. den du älskar - MIG SJÄLV haha xD
6. din bästa vän - Michelle
7. ditt bästa köp - min mp3
8. någon du önskar vore hos dig nu - Haha det du x)
9. någon du tänker på väldigt ofta - danny för jag kan inte sluta lyssna på "If only you"
10. en kändis du avgudar - Jag diggar dem båda ;)



Lördag igen, fan vad veckorna går snabbt. Så himmla skönt att sova länge idag, det var väl behövt efter denna helvetesveckan. Det är jättemycket att göra i skolan och allt runt omkring så i helgen blir det till att plugga och förhopppningvis något annat med ^^

Ska skriva ett "speech", alltså något jag ska prata om i 2-3 minuter inför engelska läraren, har hjärntorka, har du nått förslag på vad jag kan skriva om?

One of the brightest stars

Säg vad ni vill om James Blunt, men jag tycker hans musik är underbar ♥