Köpt på Julrean 26 December

köpt 26 decskor

Dagens fynd på julerean.
Skor från sko-rönne, rea 20 % - de blev 400:-
Nececär från lindex: 29:-
Rött nagellack från lindex , 15:-
Lila nagellack från lindex 12,50:-
Dream matte mousse  från Åhlens, 89:-  (Ska mest ha den under ögonen för att täcka mina mörka ringar..) dock inte rea på denna..

Skorna ser mycket finare ut där än på, snöret e typ 4 m långt och "klösen" e mest ivägen.. men de e ändå as coola :P

Julen 2006

Hejsan,
Tänkte berätta lite om min Jul.
I lördags, alltså lille jul afton så åkte vi till Falkenberg och va där hos
(ja hur ska man säga) mammas ”killes” föräldrar. De va ganska kul, tomten kom och jag fick tre One piece böcker, fast inte de delar jag behövde, men ändå. Haha.
När vi sen skulle åka hem på kvällen (vi körde runt 11) så plötsligt började oljelampan
 blinka nedanför Hallandsåsen och vi fick stanna, det luktade olja i hela bilen och
 mamma sa att om vi skulle fortsätta köra så skulle bilen paja föralltid, så mamma
ringde Glenn, alltså ”killen” (haha vad de låter dumt, men vad ska man säga?) så vi fick sitta typ 40 minuter mitt i natten o vänta på han, min bror började plötsligt prata om typ att drakar va avgudade i Kina men fruktade i Europa och om snapphanar bara funnits på Hallandsåsen och sånt, guud jag trodde jag skulle dö. O sen sa han hela tiden, 3 minuter kvar till julafton, nu e de bara 1 minut kvar till jul, KÄFTEN! Men sen tillslut vid halv 1 så kom Glenn , så vi fick hoppa över i hans bil och sen boxerade han oss hem. Hehe, kanske inte den början på en julafton som man vill ha, men men vi överlevde! J

På julaftons morgon va vi då hemma hos mamma, jag fick typ massa grejor, bl sims 2, en handväska och massa presentkort. Sen va de lite bråttom, så för att hinna med allt fick jag gå ut me Glenns hund, de va jättemysigt, vi va ute o gick en lång runda i över en timme typ. J
Sen kom pappa och hämtade oss, vi åkte hem till han och klädde granen, gjorde Mozart kulor och jag åt hela skålen med klementiner. Sen vid 2 åt vi mat, såg kalle anka vid 3 och sen gjorde vi inte mkt tills pappa skulle upp i affären och köpa en sak han hade glömt till lillsyrran, o naturligt vis kom tomten då, sååå konstigt att han alltid missar tomten varje år.. ^o haha. Men, jag fick massa grejor till ”scrapbooking” vet inte om de e kul, men de verkar så.. Fick också Marcus skiva, den va as bra!! På kvällen försökte vi oss på ett sagan om ringen spel min bror hade fått, men de gick inget vidare, regelboken va en hel bok, o allt va så komplicerat så de gick bara inte. Efter 3 timmar gav vi upp :P Låg sen o lästa halva natten i ”Hur kär får man bli” tills jag lästa ut den, den va jättebra! Brukar nt tycka om såna böcker, men den va faktiskt väldigt bra ;)Tack och Hej, vegetarisk leverpastejpaket/Beau



 

Julens sjukt roligaste paket, fick jag av mormor.
kan det va en väska? ---------------------->

Veckans hjälte

betty

Ugly Betty. Hon e cool, varför?
För att hon visar människor att även om man inte har det bästa utseendet så kan man lyckas i denna världen, man kan få fina jobb och samtidigt vara sig själv. Hon har helt udda kläder som sticker ut, hon är sig själv och hennes självförtroende växer för varje avsnitt. I varje avsnitt visar hon också sin perfecta chef att även vandliga tjejer är bra. Hon är verkligen en rollfigur som kan nå ut till tjejer som inte är trådsmala och jättesnygga framför teveapparaterna, jag tycker Betty är cool!

Dikt

När någon man älskar tynar bort från denna välden,
Då kan man inte annat än gråta,
Fälla stoa tårar,
När det varigt nära flera gånger,
När man inte göra någonting,
Då är det så hemskt som det någonsin kan bli,
Det enda man kan göra är att vänta,
Vänta på det hemska. 


Dear Santa

I love this top, I want it, But not a black 'cause Michelle has a black, give me a brown.
http://www.ginatricot.se/default.asp?pn=21789

With love
/Beau

Julshoppa och Sojakorv

Idag va det sovmorgon :)
Gick hem till min pappa i morse o va där vid halv 10, skulle köra o hämta Felicia då, men han skulle jävlas o prata i telefon o brydde sig nt om att vi faktiskt hade brottom! Men sen när vi väl kom iväg så kom vi försent, . Vi va i kyrkan , på skolavslutningen alltså ;P De va ganska okej, i gämnfört med de 2 timmar långa avslutningarna på min förra skola.. Sen gick vi tillbaka till skolan, jag o JUlia hämtade blomman vi jöpte till vår handledare igår och sen så satt vi i våra grupper (vi har nt klasser) tills vi fick gå o äta. Min mat va hemsk, asså jag ble bara på så dåligt humör, en lärare sa att det såg ut som gissa bajset, skrynklig sojakorv, in-keltad courn-felé o torrbollar. det gick inte o äta, tror de på allvar att man ska bli mätt på det!!? Bara för att man e vegetarian så ska man väll få god mat för det!!! Det verkar många kockar ha jävligt svårt att fatta!
Sen gick jag o M.I och coola oss o sa hejdå till alla, sen gick vi till stan o köpa Julklappar. Va så hungrig hela tiden, men det blev aldrig att jag köpta nått.. Köpte julklapp till min mamma, brevkompis, pappa - ja guud jag måste berätta om vad jag köpte till pappa, det va ett par kalsonger från
Åhlens med rosa och röda hjärta, LOL , han kommer säkert aldrig ta dem på sig frivilligt, men tro mig - han kommer andrvända dem!!!! - och så köpte jag till mammas "kille". Sen så nr jag tappat bort M.I tog jag bussen hem och kom på hur jävla hungrig jag va som bara ätigt en krymt sojakorv till lunch...Så när jag kom hem vid 2 så åt jag.. haha, kanske nt så intressant, men gooott!!!! 

Nu passar jag lill syrran som e sjuk, Imorn ska jag köpa fler julklappar me mamma.
Älsk´-
/Beau

20 December

julHeej, Hej,
4 dagar kvar till jul, 2 månader tills jag fyller år.

Detta är en del av en jättefin jullåt med Kelly Clarkson:

Do you remember me
I sat upon your knee
I wrote to you
With childhood fantasies
Well, I'm all grown up now
And still need help somehow
I'm not a child
But my heart still can dream


So here's my lifelong wish
My grown up christmas list
Not for myself
But for a world in need


No more lives torn apart
That wars would never start
and wars would never start
And time would heal all hearts
And everyone would have a friend
And right would always win
And love would never end
This is my grown up christmas list

Skriver kanske lite till senare,
Älsk´-
/Beau


 


Julklappstips

Varför inte ge bort ett fint nagellack till din tjejkompis i julklapp? Billigt och bra. 25:- finns i de flesta affärer där det finns smink och sånt. tex, åhlens, lindex eller Kicks .!

depend

To you

"Det finaste en far kan göra för sitt barn är att älska dess mor"

19 December

Och så va det äntligen sista veckan i skolan.. Guuud var skönt det ska bli med lov. Jul Jul och Jul, var fan e Julen? det känns som om de liksa gärna hade kunnat va oktober eller December. Det är ju inte för än idag som det har börjar bli kallt ute,. igår va de frost ute, jag jublade! Äntligen började det faktiskt kännas lite som December . Men nej, idag regnar det och är mycket varmare igen.. suck.

I Fredags såg jag och Mina kompisar en as - läskig film, The Dark. Den handlade om en mamma och henns dotter som var ovänner och skulle åka och hälsa på dotterns pappa i Wales. När de ko dit fick de höra en massa märkliga historier om en herde som "bildat sin egen religon" därute på en ensam plats i Wales, och hur han fick så gott som hela byn att hoppa ut från de branta klipporna för att få tillbaka sin döda dotter, men mamman tror inte på det. tills det att hennes dotter (sarah) dunknar och en mystisk lite flicka börjar visa sig och beter sig väldigt märkligt...
Guud, jag och mina kompisar va verkligen rädda sen :P minsta lilla ljud o vi hoppa till . hahha.


Idag var sista "jobb-dagen" i skolan. Såg på en fransk film på franskan nästan hela förmiddan, det var verkligen en av de sämsta filmer jag någonsinn sett! den handlade om en riddare som typ fick en förtrollning och hamnade i framtiden istället för "baktiden"...
Sen på eftemiddan gjorde jag inte mycket. Skulle skriva om en fest i mitt arbete "Huset" o de gick skit. på 2,5 tillar skrev jag typ lite mer än hälften av en a4..
Imorn ska vi ha pysseldaa, kanske kan bli kul =) kanske inte.. men vi slipper i alla fall jobba :P O vad jag längtar till Torsdag. Avslutning, jag älskar avslutningar xD haha.

With love
/Beau

Liten dikt

ristat i träOm jag en gång fick önska något
Skulle jag önska dig
Att jag in i dina blickar skulle nå
Att jag en dag skulle med dig få

Jag skulle önska ett litet samtal med dig
Bara om något enkelt
Så att du kunde upptäcka mig

Jag skulle önska att träffa dig på en öde plats
Att du då mot mig skulle le 
 Och säga att det var så skönt att mig se

                                                     Men att önska något är att för enkelt
                                                       Jag måste inse att verkligheten aldrig dit kommer nå 
                                                     Att hålla din hand och kalla dig mig är något jag aldrig kommer få.


Lucka 11

Je Suis Beau  - jag är vacker, på Franska.

Idag är jag hemma från skolan, mår sådär.. Är inte jättesjuk, men hade ändå inte kunnat vara i skolan, hade inte fått nått gjort. Orkar inte ett skit.
Det regar ute.. Det har det gjort hela dagen. Gör mig inget, är ändå bara inget. Fast der påverkar nog ens humör, hur mycket man vill det eller inte. Man bli liksom lite deppig när det regnar. Det tror jag nästan alla blir..

Snart e det jul. De e liksom nt klokt vad tiden går.. Ärligt talat så tycker inte jag det är någon julkännsla alls, det är 13 dagar kvar. men det hade lika gärna kunnat vara 1 månad. förutom all julreklam som kommer hem.
Awwe, Idag ska hag hem till min pappa. Jaha. .. ? så känns det. Vet inte var jag vill eller var jag ska ta vägen..

Il est Beau. Il est joli. Trop joli. Alldedes för söt.. Det är kännslan av att tappa andan... Il y a beacoup garcon prep Je.
Julklapp


Önskelista:
 - Chritina Agiulera - Back to basics
 - Kläder
 - Pärlor och grejor till att göra smycken med
 - Bert filmerna
 - Diadem
 -  Smycken
 - Dansskor (ballet. delad sula. )


Det var nog allt för idag.
Puss och Kram
/Beau


RSS 2.0