Dagens bild

image482
Jag har verkligen fastnat för fotografering nu,
Nu är det bara kameran som saknas. Denna bilen är så som i stort sätt alla andra mina bilder tagen med min mobil med 1.3 megapixlars kamera. Nu är det bara att kluta ut hur jag ska gå vidare, jag har snart fotat natuen, himmeln och min hund nu i ett år. Nu vill jag utvecklas.

Godmorgon


Neyo slutar aldrig att ta mig med storm. Han är undebar.
Detta är hans senaste singel Go on girl.
Ha en bra lördag!

Fredagkväll


Det hände tillsist någonting idag. Morbror ringde och frågade om jag ville komma till han och se bio idag. Jag blev jätte glad! Så efter en buss som aldrig kom och två missade tåg kom jag till helsingborg. Vi ska gå ut och äta ikväll och sen se national treasure 2, book of secrets . De säger att den ska vara jättebra. Hoppas bara att man inte blåser bort i stormen ;S
Ni får ha en bra kväll!
Kram 

Fredag, det är sjukt så fort veckorna går

Idag vill jag ut. Detta lovet har varit så jävla tråkigt, trots att jag fyllt år. idag känner jag mig nästan helt frisk (till skillnad från igår när jag låg i sängen och lyssnade på "paradiset" hela dan med en kronisk huvudvärk) och nu vill jag UT. In till stan och träffa folk, shoppa eller bara gör någonting. Men ofc är fortfarande 50% här hemma sjuka och nästan ingen svarar när jag ringer. Jag känner mig så rastlös.
Ta mig här ifrån!

image480

15 år idag!

image405
Idag är det min födelsedag, fyller 15 :)
har fått en gitarr, pengar till prag resan och lite block o pennor och sånt. Naturligt vis är nästan alla i min familj sjuka och jag har också börjat känna mig dålig. jag är ALLTID sjuk på min födelsedag. Men men, har ingen aning om vad vi ska göra idag men om jag har tur bjuder pappa mig på bio ;)

Ha en bra dag! :D
Kram

Godmorgon !

image481
Det känns inte riktigt rätt att vara vaken, fullt påklädd och sitta vid datorn 07.28 på morgonen, på LOVET. Men idag är det skolan som gäller. Ska gå dit och jobba satan i matte så att jag får det gjort.  Jag känner mig i alla fall inte mycket piggare än James på bilden, vill bara få sova igen. Ska gå och se om vi har något att äta hemma så kanske man piggnar till. Ha en bra dag! ♥

With you


Chris Brown - With you
Så underbar låt, har lyssnat den på repeat hela morgonen.
Ha en bra lördag!

Fredag

Dagens humör: Glad
Dagens borde: Hämta mina skor
Dagens frisyr: ostylat och urtsläppt
Dagens klädsel: Gråa mjukisbyxor, vit tunika och grön kofta
Dagens planer: Ingenting alls, första dagen på lovet :)
Dagens materiella vill ha: En kamera
Dagens längtan: Min födesledag på onsdag :D
Dagens beroende: Äpple
Dagens tråkigaste: Att egentligen inte ha någonting att göra
Dagens personer: Mamma och syster
Dagens irritation: Msn spammare
Dagens låt: Forever young - Sara från Idol 2006
image479
Kan man bli sötare?
(bild från posh24.se)

Jag förstår mig bara inte på det här ibland

image477

Ibland förstår jag mig bara inte på modet. Som de här bilderna ovan. De kommer från London Fashion week. Och vem skulle egentligen ta på sig det här? Skulle du det? Vad är det för mening med att göra kläder som i princip ingen skulle andvända. Tänk liksom om någon skulle gå på stan med den tredje outfiten, jag skulle skratta. Visst jag älskar mode - det gör jag. Men ibland är det modet som är det dyraste och "finaste" bara fult fult fult.
Men trots allt finns det ju mycket fint med, jag har helt tappat bort London Fasions week's webb och glömt designerns namn men här är några mer finare plagg ur samma kollektion. Den första bilden kan jag se mest som "vardagskläder" på en vanlig person och klänningen brevid var ursöt.
image478


Lost!

image476
Ikväll 21,00 börjar den fjärde säsongen av LOST. Jag har längtat sjukt mycket. Alla bara pratar om gossip girl just nu, och det är säkert jättebra - har inte sett det. Men lost blir bara bättre och bättre. Glöm inte bort det!

H&M

Åh gud vad jag längtar till sommaren när man ser den här bilden,
tycker den är så härlig! :)
image469

Ett torsdagsinlägg

image470
Idag har vi åkt skridskor på eftermiddagen. Det var riktigt kul även om jag inte alls är så bra på det. Har grymt ont i fötterna nu bara ;D Ska straxta bussen in till stan och ha fiollektion och sen spela i Ängelholms synfoniorkester. Ska vara där till 9, orkar bara inte. Det blir nog inte mycket sömn inatt igen.
Vad ska du göra ikväll?
Kram

Dagens bild

image475
Var precis ute med vovvis, det är underbart väder ute - man kan inte annat än tycka det. Tog en massa bilder (med min mobil) men denna blev nog klart dagens bästa. =)

Oh those summer nights

image467
Sitter här och skriver en bokreccention på Olycksfågeln. Satt också och kollade igenom gammla bilder och insåg hur trött jag är på vintern. Tänk bara att gå ut i bara en klänning, värme och sol, slippa skola och krav. Vara ute sent på kvällarna, att bada i havet.  Jag längtar så otroligt tills värmen kommer. Ge mig vår NU!

John Tucker must die

image465
John Tucker must die, en film jag rekomenderar till alla som vill se en riktigt bra film i helgen.
Den handlar om att tre tjejer upptäcker att det har gått ut med samma kille, skolan populäraste och snyggaste kille - John Tucker. Tillsammans med en annan tjej, Kate, bästmmer de sig för att hämnas.
Den måste ses!

RSS 2.0