America Ferrera

image511
Åh vad jag älskar denna bilden.
America Ferrera, kännd som Ugly Betty, är så underbart söt i verkligeheten, och kär också verkar det som :)
(Bild från Posh24.se)

Fullt upp.

Bild sen i tisdags på en långrunda med vovvis.
image510


Jag är så stolt över mig själv, mist ett inlägg varje dag denna veckan :D ett tag känndes det värdelöst att blogga när man inte får så många komentarer. Men sen slog det mig att för vems skull bloggar jag egenltigen? Min eller alla andras? Jo min. För jag tycker det är jättekul. Och jag skulle tycka det vore jättekul med fler läsare. Men det är inte alltid man hinner kolla runt och vara aktiv.

Idag har det varit fullt upp med skolarbete och fiol. Ska strax in igen och spela.
Ha en bra eftermiddag och kväll, världen.
Kram

Dans dans dans dans dans dans

Ännu en Onsdag. Och jag är på topp. image509
Hela förmiddan hade vi en lektin i brandsäkerhet, inget direkt roligt men de va skönt att slippa jobba me nått annat och ha en bra ursäkt för det ;b
Sen i eftermddas hade vi Dansshow för min skola och en annan. Vi är en danföreing där typ halva Ängelholms tjejer är med i med ca 20 danser på show. På showen jag är med i har i temat Media. Vi dansar till Prison Break låten och Manhunt från filmen Flasdance. Det var riktigt roligt. Fast vi va så nervös innan så vi skakade. Men så fort man står på scenen glömmer man att vara nervös för det är bara så himmla roligt!
Så nu har jag en paus på nårra timmar innan vi ska in till stan igen och göra ytterligare en show för Ängelholms gymnasieskola.
Hoppas ni får en uberbra dag, folk :)
Kram

ps. IKVÄLL BÖRJAR LOST IGEN! KAN DAGEN BLIR BÄTTRE?

guess all I can do is try

Vaknade i morse och mådde inte bättre. Så stannar hemma från skolan idag och ska vila upp mig till dansshowerna imorgon. Har börjat lyssna ganska mycket på mina gamla låtar på datorn de senaste dagarna och har upptäckt denna låten igen. Den heter Try med Nelly Furtado och jag tycker den är rikrigt bra.
Men jag kan inte sluta tänka på hur otroligt lik Nelly är Courtny Cox (Monica i tv serien vänner)

Det bultar och det bankar

Som sagt blir måndagar aldrig bra. Det finns ingen segare dag på veckan..
Kom hem från skolan idag med en huvudvärk som bara blev värre. Så stannade hemma från orkestern idag och gick ut och fotade istället. Jag kan ju säga att det gick inte över, men jag slapp tänka på det en stund i alla fall..
Gick ut på maskrosfältet här utanför med lillasyster och fotade lite.  Det blev rikrigt bra efter att ha lagt till en kontrast i datorn. Nu ska jag äta och hoppas på att huvudvärken går över, får se hur det blir imorgon.
Kram
image506

Jag är på topp

Jag vet inte hur många gånger jag har skrivit det här på senaste tiden men jag älskar verkligen våren. Jag blir så glad av vädret. Idag är det jättevamt ute och jag sitter i jeans shorts och en tun top ute och njuter.
Har precis skrivt en lång uppgift om tryckfrihetslagstiftningen men det känns om om ingen kan få mig sur idag. Ska fortsätta med Svenska arbetet nu och njuta av värmen. Har redan börjat drömma mig iväg till sommaren.
Näe nu ska jag sluta tjata om det här ;)
Hoppas ni haft en bra helg, det har jag i alla fall.
Kram

RSS 2.0