Måndagens outfit



♥ Klänning - Cubus
♥ Jeans - Lee
♥ Kofta - Åhlens
♥ Hårband - sytt själv
♥ Skor - Zara
♥ Väska - Mammas gammla
♥ Halsband - ?
♥ Örhängen - Jc
♥ Armband - Gjort själv
♥ Klocka - Loppis

Självklart så blir ingenting som man planerar. Vaknade klockan 6 i morse till telefonens underbara (host) ljud. Det visade sig att P fått något som han tror är lunginflamation och vi kan inte åka. Så idag bär det istället av till Helsingborgs centrum för att gå i stan och mysa.
Mycket kärlek
/B

So long

Åker iväg till sommarland nu i några dagar med familjen. Så det blir ett litet blogguppehåll på några dagar.
Ha det underbart
/B


Hellogoodbye

Förra sommarens sommrigaste låt håller även i år enligt mig.
Det blir liksom inga riktig sommar utan denna låten.
Enjoy



Summer days, driftin away, but oh oh those summer dresses


En färg som jag verkligen fallit för i sommar är blått. Jag älskar kombinationen bruett + blått. Valde bl färgen på den fjärde klänningen på min bikini i år.
Tittade runt lite och hittade dessa underbara klänningarna på Nelly.com. Jag gillar den första klänningen bäst, tycker den är underbar. Tänk, tänk om man hade obegränsat med pengar. Då vet jag precis vad det första jag skulle göra var
- Shoppa.


Midsommarafton



Glad Midsommar på er, allihopa!
Hoppas ni får en riktigt bra dag.
Kärlek
/B

Gossip Girl

Jag har blivit mer eller mindre förälskad i Serenas hårband från det senaste avsnittet av Gossip Girl. Så otroligt fint :)
Jakten har börjat, någon som vet var man kan få tag på ett liknande?



Sömnlös

Åh, jag sov nästan ingenting inatt. Jag vet inte om det var pga allt som händer nu eller bara att mitt dygn har blivit så konstigt och oregelbundet. Så halva natten låg jag med mamma i soffan och såg på någon märklig Clint Eastwoow film på tv3 utan ljud. Men det gick det med och somnade tillslut framåt småtimmarna. Men det värsta var att jag lovat igår att spela på en midsommarfest imorse och var tvungen att gå upp 7,30. Men min syster var sjuk och jag halvsov vid fruksten så vi skippade det, tack och lov. Så istället bar det in till stan där vi gick runt krig Ica Maxi i väntan på att vår bil blev lagad, midre kul det med. Men jag gick i alla fall gått en liten runda med hunden då det var väll något posetivt ut av det.
Har inga mer planer idag så vi får väll se vad denna dagen kan ge,

Glad midsommar i förskott!
Kramar
/B



Ny design och nya krafter!


Nu ska jag verkligen ta tag i mitt bloggande igen,
för det är ju trots allt skitkul - rent ut sagt.
Började med att ändra om i designen - den förra var så tråkig och opersonlig.
3 inlägg har det blivigt idag och jag känner mig riktigt nöjd när jag satt min peronliga prägel på det hela igen.
Så godnatt på er bloggvärlden,
nu ska jag skriva ihop ett program tills då jag ska spela imorn på en midsommarfest.
Mycket kärlek på er
/B

Big fashion mistake!


Det finns nästan inget värre fashion mistake du kan göra än att dra på dig vita thights som slutar på halva vaden och dra ett par korta shorts eller en kjol över. SLUTA ! säger jag bara. Det är inte fint! Bara inse det!
Vita thights är inte smickrande för dina ben, alla vet att vitt får dig att se bredare ut och det gäller även benen! Det finns dessutom få outit's jag sett förutom på catwalken där vita thights passa in,
så snälla skippa dem och köp ett par svarta istället - det passar till allt. Eller om du vill slå på stort så satsa på ett par pastellfärgade leggings - bara inte vita!

Sommar, sol och en bra bok

Först ska jag bara be om ursäkt för mitt otroligt dåliga bloggande, jag har verkligen nått botten nu med bloggen - men då kan det bara gå uppåt, eller hur? :D

Nu är sommaren här och till varje sommar för mig hör det till en riktigt bra bok. Det blir ingen riktig sommar utan en bok på stranden, i hängmattan eller framför brasan en regning dag. Under första veckan nu på sommarlovet har jag varit sjuk och hunnit med en massa läsning. Så här kommer några tips på några läsvärda böcker:


Asyl
Böckerna om Maria Eriksson är tre böcker man bara måste läsa. De griper tag om en som ett stryptag och släpper inte. De handlar om Maria Eriksson som lever ett helt vanligt liv i en helt vanlig svensk stad. Då hon plötsligt blir kär i fel man och det blir något hon kommer ånga resten av sitt liv. Maria, hennes dotter och senare hennes nya man och familj blir förföljda, hotade och misshandlade tills de tvingas gå under jorden och tillslut när de svenska myndighterne inte kan göra mer - fly utomlands. Detta är en helt och hållen sann historia som är helt ofattbar. Jag sträckläste den tredje och sista boken så sent som igår och tror att det är en bok som alla kan läsa. Unga som gammla, män som kvinnor.

En shopaholics bekännelser

Shopaholic böckerna är däremot mycket mer lättsamma. Jag gillade den andra boken mer än den första men jag tror det är en smaksak. Böckerna handlar om Ekonomireportern Rebecca Bloomwood som har låtigt sitt intresse och kärlek för shopping gå över styr. Hon undviker bankens påminnelser och varningar och hennes beroende blir bara värre och värre. Det är väldigt humoristiska böcker och jag tror många kan känna igen sig i rebecca - men jag tror ändå det är en typisk tjejbok.


En blomma i afrikas öken är också en sann berättelse. Den handlar om fotomodellen Waris Dirie som föddes som en normadflicka i Somalias öken. Hon levde ett typiskt och hårt liv med ökenfolk tills hon var omking 12 år, då försökte hennes far gifta bort henne med en 60 årig man och Waris flydde. Hennes resa slutade i att hon hamnade i London där hon jobbade som tjänsteflicka åt den somaliska ambasadören. Tills en dag då hon blev upptäkt av en fotograf och hennes liv som supermodell tog fart.
Det är en väldigt gripande historia om hur ett liv kan ta en så stor vändning. Detta var en bok som fick mig både att skratta och gråta och den hamnar lätt på listan över de bästa böckena jag någonsinn läst. Det är en otroligt stark bok som jag kan rekomendera varmt till alla ! Det finns också en fortsättning; Ökenblomman återvänder, men jag gillar den första boken mycket mer.

RSS 2.0