19 December

Och så va det äntligen sista veckan i skolan.. Guuud var skönt det ska bli med lov. Jul Jul och Jul, var fan e Julen? det känns som om de liksa gärna hade kunnat va oktober eller December. Det är ju inte för än idag som det har börjar bli kallt ute,. igår va de frost ute, jag jublade! Äntligen började det faktiskt kännas lite som December . Men nej, idag regnar det och är mycket varmare igen.. suck.

I Fredags såg jag och Mina kompisar en as - läskig film, The Dark. Den handlade om en mamma och henns dotter som var ovänner och skulle åka och hälsa på dotterns pappa i Wales. När de ko dit fick de höra en massa märkliga historier om en herde som "bildat sin egen religon" därute på en ensam plats i Wales, och hur han fick så gott som hela byn att hoppa ut från de branta klipporna för att få tillbaka sin döda dotter, men mamman tror inte på det. tills det att hennes dotter (sarah) dunknar och en mystisk lite flicka börjar visa sig och beter sig väldigt märkligt...
Guud, jag och mina kompisar va verkligen rädda sen :P minsta lilla ljud o vi hoppa till . hahha.


Idag var sista "jobb-dagen" i skolan. Såg på en fransk film på franskan nästan hela förmiddan, det var verkligen en av de sämsta filmer jag någonsinn sett! den handlade om en riddare som typ fick en förtrollning och hamnade i framtiden istället för "baktiden"...
Sen på eftemiddan gjorde jag inte mycket. Skulle skriva om en fest i mitt arbete "Huset" o de gick skit. på 2,5 tillar skrev jag typ lite mer än hälften av en a4..
Imorn ska vi ha pysseldaa, kanske kan bli kul =) kanske inte.. men vi slipper i alla fall jobba :P O vad jag längtar till Torsdag. Avslutning, jag älskar avslutningar xD haha.

With love
/Beau

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0